Καλως ειρθατε στον κοσμο τις Αναρχιας
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Καλως ειρθατε στον κοσμο τις Αναρχιας

Γινετε Μελως Εντελως Δωρεαν Chat Video Sex Diafora Γινε Μελως Εντελως Δωρεαν Τωρα!!!
 
ΦόρουμΠόρταλLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Αναζήτηση
 
 

Αποτελέσματα Αναζήτησης
 
Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Πρόσφατα Θέματα
» Metin2 GR Yang generator
Σταμνάτο καλής με χιλοπίτες Icon_minitimeΠαρ Μάης 18, 2012 4:03 pm από kalami

» HOW TO RECOVER DATA FROM IMPROPERLY WRITTEN DVD?????????????????
Σταμνάτο καλής με χιλοπίτες Icon_minitimeΤετ Αυγ 03, 2011 2:46 pm από Επισκέπτης

» Dude, so much AD here, why not clean them all?
Σταμνάτο καλής με χιλοπίτες Icon_minitimeΤετ Αυγ 03, 2011 9:56 am από Επισκέπτης

» Can I open PowerPoint 2010 Show by PowerPoint 2007?
Σταμνάτο καλής με χιλοπίτες Icon_minitimeΤρι Αυγ 02, 2011 5:37 pm από Επισκέπτης

» Virtually as tatty as warez
Σταμνάτο καλής με χιλοπίτες Icon_minitimeΤρι Αυγ 02, 2011 3:16 am από Επισκέπτης

» x-Hack hack you
Σταμνάτο καλής με χιλοπίτες Icon_minitimeΠεμ Ιουλ 28, 2011 5:51 am από Επισκέπτης

» METIN2 TRADE HACK
Σταμνάτο καλής με χιλοπίτες Icon_minitimeΣαβ Ιουλ 16, 2011 3:58 pm από paokia

» Yang hack για το μετιν2
Σταμνάτο καλής με χιλοπίτες Icon_minitimeΠαρ Ιουν 17, 2011 1:26 am από Επισκέπτης

» Metin2 yanghack[Greek Edtition] By Unknowner
Σταμνάτο καλής με χιλοπίτες Icon_minitimeΠαρ Ιουν 17, 2011 1:24 am από Επισκέπτης

Πλοήγηση
 Πόρταλ
 Ευρετήριο
 Κατάλογος Μελών
 Προφίλ
 Συχνές Ερωτήσεις
 Αναζήτηση
Δημόσια συζήτηση
Affiliates
free forum


 

 Σταμνάτο καλής με χιλοπίτες

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Maria




Αριθμός μηνυμάτων : 71
Ημερομηνία εγγραφής : 15/03/2009
Ηλικία : 38

Σταμνάτο καλής με χιλοπίτες Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Σταμνάτο καλής με χιλοπίτες   Σταμνάτο καλής με χιλοπίτες Icon_minitimeΚυρ Μαρ 15, 2009 9:10 am

Το φαγητό πήρε το όνομα από το σκεύος μέσα στο οποίο ψηνόταν. Οι άνθρωποι είχαν την υπομονή να γεμίζουν τη στάμνα, περνώντας ένα ένα τα κομματάκια του κρέατος και των υπόλοιπων υλικών μέσα από το στενό στόμιο της στάμνας, το οποίο σφράγιζαν με ζυμάρι και το φαγητό ψηνόταν μέσα σ' αυτή. Μπορείτε αντί της στάμνας, να ψήσετε το φαγητό μέσα σ' ένα βαθύ γκιουβέτσι με καπάκι, το οποίο θα κλείσετε και πάλι με ζυμάρι τριγύρω. Το κρέας που θα χρησιμοιήσετε, φροντίστε να το καθαρίσετε από το φανερό λίπος. Αν και παλιά έβαζαν όλα τα υλικά νωπά μέσα στη στάμνα, πιστεύω πως είναι καλύτερα να σωτάρετε πρώτα ελαφρά το κρέας στο βούτυρο, να ρίξετε τα κρεμμύδια και τα καρότα να τα μαράνετε και να τα σβήσετε με το κρασί, πριν τα βάλετε στο γκιουβέτσι με τα υπόλοιπα υλικά. Έτσι, το φαγητό σας, όταν τελειώσει, θα έχει μια πηχτή ωραία σάλτσας, όση ακριβώς χρειάζεται, για να το σερβίρετε. Θα ψήσετε το φαγητό στους 150 βαθμούς, 4-5 ώρες. Συνοδέψτε το με χιλοπίτες.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 
Σταμνάτο καλής με χιλοπίτες
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Χιλοπίτες

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Καλως ειρθατε στον κοσμο τις Αναρχιας :: Μαγειρική-
Μετάβαση σε: