Σε ένα μπολ χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη και προσθέτουμε τα αυγά, το γάλα και λίγο-λίγο το αλεύρι. Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι, ρίχνουμε την ζύμη μας και την καλύπτουμε με τα μήλα (καθαρισμένα και κομμένα σε χονδρές ροδέλες). Από πάνω πασπαλίζουμε τα μήλα με κανέλα και ζάχαρη και ψήνουμε για μισή ώρα περίπου στους 180 C. Ζεσταίνουμε την μαρμελάδα με λίγο κονιάκ (να γίνουν σιρόπι) και την ρίχνουμε πάνω από το γλυκό. (Το γλυκό και το σιρόπι πρέπει να είναι ζεστά).