Ζυμώνετε το αλεύρι με το νερό, το λάδι και το αλάτι, ώσπου να γίνει μια κανονική ζύμη για άνοιγμα φύλλου. Την σκεπάζετε και την αφήνετε σε ζεστό μέρος για μία ώρα περίπου. Χωρίζετε τη ζύμη σε 10 μέρη και την ανοίγετε σε λεπτά φύλλα. Κόβετε το κάθε φύλλο, πρώτα σε λουρίδες πλάτους δύο εκατοστών και μετά σε τετραγωνάκια. Βράζετε τα μισά από αυτά σε 1 1/2 - 2 λίτρα αλατισμένο νερό. Ταυτόχρονα τηγανίζετε τα άλλα μισά σε ζεστό λάδι στο τσικάλι με τα βραστά και τα ανακατεύετε. Το μαγγίρι πρέπει να είναι λίγο ζουμερό. Το σερβίρετε ζεστό, με ξυσμένο ανθότυρο ή τριμμένο τυρί.